Активен въглен 280 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004688
Код на производителя: 45171

Естествен продукт срещу подут корем и газове

Активен въглен 280 мг 100 капсули Nature's Way понижава нивата на токсичност на химикалите в целия храносмилателен тракт и спомага пълното му изчистване от отровите. бикновеният химически въглен, допълнително обработен с кислород, за да се увеличи неговата повърхност и адсорбционна способност, всъщност се нарича активен въглен. В медицината, активният въглен се е утвърдил като естествено и много ефикасно средство срещу различни замърсители, попаднали в организма.

Приложение:

Активният въглен съдържа множество малки камери и кухини, които допринасят за абсорбцията на нежеланите вещества и газове и безопасното им отделяне чрез храносмилателната система.

Забележки:
Високата абсорбираща способност на въглена може да намали действието на определени медикаменти. Този продукт не е за лечение на натравяния. Консултирайте се с лекар преди да започнете употреба на продукта заедно с други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Странични ефекти Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули след хранене. При нужда, вземете още 2 капсули след 2 часа.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Въглен 560 mg 560 mg

36,18 лв. 22.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули след хранене.

Каква цел има

Пречиства организма от замъсители.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Активен въглен 280 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу подут корем и газове Активен въглен 280 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.