ALC - Acety L-Carnitine 60 капс.

Продукт №: G001768
Код на производителя: SC001

Л-карнитин за отслабване

Ацетил Л-Карнитинът (ALC)  е ацетилов естер на аминокиселината Л-Карнитин. Тази ацетилна форма позволява по- лесно преминаване през кръвно-мозъчната бариера, при което ALC е способен да повиши нивата на ацетилхолин в мозъка и да усили функцията на невротрансмитера допамин. Последните изследвания показаха че, ALC не само повишава естественото производство на тестостерон, но и намалява нивата на кортизол в човешкото тяло (причиняващият стрес катаболен хормон). ALC оказва анаболен и анти-катаболен ефект върху вашето тяло, което го прави един от най-предпочитаните хранителни добавки от силовите атлети. 


40.35лв.

Начин на приемане

Препоръчителната дозировка е 2х500-1000 мг (2х2-4 капсули), като единия прием е добре да бъде сутрин, на гладно, а втория – около обяд.

Каква цел има

За топене на мазнини и сваляне на килограми.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 250 мг 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към ALC - Acety L-Carnitine 60 капс.

Добави коментар
Л-карнитин за отслабване ALC - Acety L-Carnitine 60 капс. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.