ALCAR 100tabs.

Продукт №: G003335
Код на производителя: S004

Ацетил-L-карнитин

  • Марка:

Acetyl L-Carnitine подпомага транспортирането на мазнините в митохондриите, където те се окислява и превръщат в ATP.

 

Acetyl L-Carnitine спомага за поддържане на здрави клетъчни мембрани стимулирайки метаболизма  и същевременно поддържайки висока функционалност на мозъка.

 

Най-силният и желан ефект на L-карнитин е способността му да предизвиква загуба на тегло. L-карнитин трансформира мазнините от тялото ви в енергия. L-карнитин улеснява загубата на мазнини и намаляването на теглото. L-карнитин спомага както за подобряване на физическите и телесни функции така и за умстевната ефективност, също така забава и последиците от застаряване.  


66.79лв.

Начин на приемане

1 таблетка 3-4 пъти дневно

Каква цел има

Топене на мазнини, заздравяване на организма, стимулиране на мозъка

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 750мг 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към ALCAR 100tabs.

Добави коментар
Ацетил-L-карнитин ALCAR 100tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.