ALCAR Acetyl L-Carnitine 250 гр

Продукт №: G002409
Код на производителя: 8240

Ацетил L-канитин

ALCAR от Primaforce ви предоставя висококачествен 100% ацетил L-карнитин. Формулата на ALCAR е създадена в подкрепа на тялото и неговите функции по време на хранителен режим и стимулира изгарянето на мазнини. ALCAR подпомага възстановяването след интензивна умствена дейност и може да действа като невро-стимулиращ агент. Той е естер на карнитин, който модулира концентрацията на свободния коензим А и ацетил-коензим А в клетките. Тези две съединения участват интегрално в редица клетъчни функции, като една от тях е прехвърлянето на мастните киселини в митохондриите с цел производството на енергия. 

ALCAR действа като антиоксидант и стимулира производството на глутатион, неутрализатор на свободните радикали в клетките.
 
Карнитинът е неесенциална аминокиселина, която се ацетилира в ацетил-L-карнитин (Alcar) в мозъка, черния дроб и бъбреците.
 
Основни характеристики:

  • Съдържа 100% ацетил-L-карнитин
  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Играе важна роля в енергийнията на метаболизъм
  • Подпомага за възстановяването
  • Подобрява когнитивната функция и концентрацията
  • Забавя процесите на стареенето

 

L-карнитинът участва активно в клетъчния метаболизъм, ацетил-L-карнитин увеличава производството на енергия в митохондриите, "електроцентрали" на всички клетки, като по този начин повишава физическата и умствена издръжливост. Като хранителна добавка, ацетил-L-карнитин се използва за подобряване на паметта. Проучвания показват положителния му ефект при лечение на Алцхаймер. Ацетил-L-карнитин намалява симптомите на депресия, подпомага лечението на Паркинсон, удар и болест на Пейрони. 

Допълнителния прием на ацетил-L-карнитин има положително въсдействие върху централната нервна система и подпомага сърдечно-съдовата система. Съществуват доказателства, че ацетил-L-карнитин подобрява визуалната памет и повияава концентрацията при хора със синдрома на Даун.

90,74 лв. 67.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 доза или една супена лъжица от 1 до 3 пъти на дневно

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 500 дози
Количество в опаковка 250гр.
Количестно на доза 0.50гр.
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 500мг. 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към ALCAR Acetyl L-Carnitine 250 гр

Добави коментар
Ацетил L-канитин ALCAR Acetyl L-Carnitine 250 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.