Алфа липоева киселина 200 мг 60 капсули Natural Factors

Продукт №: G005813
Код на производителя: 2098

Естествен антиоксидант срещу оксидативен стрес

Алфа липоева киселина 200 мг 60 капсули Natural Factors подобрява глюкозния обмен и е особено препоръчителна в случаите на преддиабетно състояние, диабет, затлъстяване и наднормено тегло. Поддържа нормалното състояние на периферните нерви и зрението.

При нестабилни нива на кръвната захар, затлъстяване и признаци на преждевременно стареене, като отпусната кожа, бръчки и други:

Умора и отпадналост, затлъстяване и повишено тегло, колебания в нивата на кръвната захар и влошена инсулинова чувствителност, зрителни нарушения, негативни промени във вида на кожата и косата… Много са факторите, които могат да доведат до горе описаните състояния. Най-често обаче, в основата им е нездравословният начин на живот, включително лошо хранене, прекаляване с алкохола, недостиг на сън, силен стрес и др. Тези и други лоши навици, водят до натрупване на свободни радикали в тялото. Свободните радикали са едни от най-сериозните врагове на здравето и красотата.

Алфа-липоева киселина на Natural Factors защитава тялото от опустошителния ефект на свободните радикали, подмладява и оздравява организма.

Как точно действа:

  • Намалява оксидативния стрес в лещата на окото и намалява риска от катаракта и глаукома
  • Подобрява инсулиновата чувствителност, намалява телесното тегло и спомага за поддържане нормалните нива на кръвната захар
  • Потиска симптомите при диабетна невропатия
  • Потиска синтеза на клетките, участващи в разграждането на костта (остеокласти), следствие на което се използва успешно срещу дегенеративните костни заболявания и загубата на костна маса и плътност
  • Подобрява обмяната на веществата и подпомага постигането на нормално телесно тегло
  • Подобрява здравината и еластичността на кожата

Приложение:
Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, поддържането на нормалния метаболизъм и нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.

Забележки:
При бременност или кърмене се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка За възрастни- по 1 капсула по 3 пъти на ден, за деца- по 1-2 капсули на ден. Периодът на приемане трябва да е над 3 седмици за максимален ефект.

 

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Алфа липоева киселина 200 mg 600 mg


Други съставки: Микрокристална целулоза, желатин (капсула), растителен магнезиев стеарат, силиций.


27,60 лв. 18.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден, а за деца по 1-2 капсули на ден.

За максимален ефект, приемайте продуктът най-малко 3 седмици.

Каква цел има

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, поддържането на нормалния метаболизъм и нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 200mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Алфа липоева киселина 200 мг 60 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен антиоксидант срещу оксидативен стрес Алфа липоева киселина 200 мг 60 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.