Алфа Липова Киселина АлфаБетик 200 мг 60 капс Enzimatic

Продукт №: G005559
Код на производителя: 60023

Естествен продукт за повишаване на имунитета при диабет

Алфа Липова Киселина АлфаБетик 200 мг 60 капс Enzimatic е хранителна добавка за хора с диабет и в преддиабетно състояние.

Приложение:
Алфа Бетик Алфа липоева киселина съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Подобрява функционирането на нервната система и осигурява мощна антиоксидантна защита. Формулите Алфа бетик са внимателно балансирани за да отговорят на специалната потребност от хранителни вещества на хората с диабет или в преддиабетно състояние. Произведен под GMP стандарт за производство на лекарства. Хранителните добавки Алфа бетик са произведени и тествани според най-високи стандарти за качество, разработени така,че да бъдат безопасни, приемани самостоятелно или в комбинация с други Алфа бетик продукти.

Забележки:
Хората с диабет и в пред диабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или прием на лекарства. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка За възрастни и деца над 12 години - по 1 капсула по 1-3 пъти на ден. За интензивен курс - по 3 капсули на ден.
 

Съдържание: в 1 капсула дн. доза
Алфа-липоева к-на 200 mg 600 mg


Други съставки: целулоза, желатин (капсула), магнезиев стеарат, силиций.

Продуктът не съдържа: захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители и овкусители, консерванти.


30,48 лв. 19.40лв.

Начин на приемане

Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 12 години - по 1 капсула  1-3 пъти на ден. За интензивен курс - по 3 капсули на ден.


Каква цел има

За набавяне на необходимите хранителни вещества на хора с диабет и в преддиабетно състояние.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 50 mg 0%

За Други Мастни Киселини Виж всички 24 продуктa

Други Мастни Киселини-В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Алфа Липова Киселина АлфаБетик 200 мг 60 капс Enzimatic

Добави коментар
Естествен продукт за повишаване на имунитета при диабет Алфа Липова Киселина АлфаБетик 200 мг 60 капс Enzimatic не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други Мастни Киселини на ENZYMATIC, моля свържете се с нас на 0879202042.