Алкализиращи синьо-зелени водорасли Спирулина 60 табл Calivita

Продукт №: G005143
Код на производителя: FL0056

Spirulina Max

Алкализиращи синьо-зелени водорасли Спирулина 60 табл Calivita е формула, съдържаща синь0-зелени водорасли, един един ествествен източник на витамини, като витамините C, E, и B, също така и минерали. Съдържа всички основни аминокиселини. Основна съставка при растителните диети.

Водораслите са прости растения, с почти съвършен състав, съдържащи витамини (С, Е и В), минерали, аминокиселини и пълноценни белтъчини (протеини). Те са един от най-добрите природни източници на йод, желязо, витамин А и линоленова киселина. Съдържат също витамин В12 и големи количества нуклеинови киселини и хлорофил. Алгите имат отлични антибактериални и регенериращи свойства, което ги прави изключително необходими, като добавки към храната и незаменимо средство за профилактика на много заболявания.

Дозировка:
По 2-4 таблетки, или по предписание.

Съдържание:
500 мг - Спирулина


47,05 лв. 27.00лв.

Начин на приемане

2 до 4 таблетки дневно

Каква цел има

За витализиране, имуноукрепване и антиоксидантно действие.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Алкализиращи синьо-зелени водорасли Спирулина 60 табл Calivita

Добави коментар
Spirulina Max Алкализиращи синьо-зелени водорасли Спирулина 60 табл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.