Allflex 60 капсули AllMax

Продукт №: G001968
Код на производителя: allf6

Хранителна добавка за възстановяване.

  • Марка:

Allflex е балансирана смес от шест допълнителни съставки , предназначени за бързо и ефективно възстановяване на  повредени стави и тяхната подвижност, намаляване на възпалението при наличие на такова и облекчаване на болката.
При всички интензивно трениращи спортисти, ставите са по- предразположени към износване и разкъсване, което неминуемо ще доведе до болки в ставите и болки в мускулите.  Allflex, стратегически е проектиран в подкрепата и облекчението на тялото ви в залата. Allflex е предназначен за облекчаване и възстановяване, който насърчава здравето на ставите и мобилността и намалява болката и възпалението, свързани с интензивна физическа активност. Като патентована смес тя е формулирана за физически активни лица и състезатели , които участват в упражнения с висока интензивност.
С изключителна система за усвояване , Allflex се предоставя чрез микро - тънка капсула, която осигурява бързо и продължително освобождаване, продължава да работи в продължение на 12 часа. Allflex  е клинично доказан по-добър от Глюкозамин и хондроитин. Ключът към тази впечатляваща и много напреднала формула е комбинация e с UC-II  – неденатуриран колаген тип – II з­­­а съвместен ремонт, 3-LASTIN  за предотвратяване на възпалението и OptiMSM за увеличаване на подвижността в комбинация с мощен CL-5  за намаляване на свободните радикали, действащ като мощен антиоксидант. 


49,00 лв. 41.20лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

2 капсули дневно

Каква цел има

Бързо и ефективно възстановяване на ставите.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Allflex 60 капсули AllMax

Добави коментар
Хранителна добавка за възстановяване. Allflex 60 капсули AllMax не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.