Allwhey 0.908 кг

Продукт №: G001970
Код на производителя: alw3

Протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

AllWhey е продукт със страхотен вкус, който ще ви помогне да постигнете целите си , като същевременно е иономичен. Комбинира най-новите иновации в суроватъчен протеин и доставя 100% суроватъчен протеин на доза.
AllWhey съчетава последните иновации в Whey Protein добив технология , създавайки 3-степенна система за доставка. Технологията е предназначена за значително задържане на азота в мускулната тъкан . Повишените нива на азот гарантират, че бързото изграждане на мускулна може да се осъществи. Като резултат увеличавате тренировките и също така скъпоценната мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването . AllWhey има намалена лактоза ( млечна захар ) в съдържанието си , което е идеално за лактоза чувствителни индивиди  и микронизиран суроватъчен протеин за по-добро храносмилане и усвояване . AllWhey е 100% пълноценен протеин , което означава, че съдържа 100 % от всички разклонена верига аминокиселини и 100% всички незаменими аминокиселини. AllWhey е обогатен със стабилни EFA есенциални мастни киселини и храносмилателни ензими , които помагат в усвояването.109.22лв.

Начин на приемане

Преди или след тренировка или като заместител на хранене.

Каква цел има

За чиста мускулна маса.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25 дози
Количество в опаковка 0.908 кг
Количестно на доза 0.04 кг

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Allwhey 0.908 кг

Добави коментар
Протеин Allwhey 0.908 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.