Алое Вера 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005850
Код на производителя: PV - 2

За здрави клетки и имунна система

Алое Вера 50 желатинови капсули PureVital е наричано още растение-чудо. Неговите лечебни свойства са известни от векове. Алое Вера засилва имунната система, подпомага храносмилането и има мощен антиоксидантен ефект, който помага за ограничаване риска от онкологични заболявания. Пиенето на Алое Вера е препоръчително не само, когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация забавя стареенето, поддържа Ви бодри и тонизирани, предпазва от вирусни инфекции и подобрява ефективно състоянието на кожата. В комбинация с витамини С и Е продуктът се превръща в още по-силно средство за борба с вирусите и свободните радикали.

 

Една капсула Алое Вера съдържа:

  • Алое вера концентрат  200:110.000 мг
  • Витамин С 100.000 мг
  • Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) 20.000 мг
  • Царевично нишесте 200.000 мг
  • Магнезиев стеарат 3.000 мг

18,09 лв. 13.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 таблетки на ден.

Каква цел има

За по-добро храносмилане.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 50 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрави клетки и имунна система Алое Вера 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.