Алое Вера 98 % гел946 ml

Продукт №: G003571
Код на производителя: DH-03

Антиоксидант

  • Марка:

Алое Вера  е  растение, което  е част от семейството на лилиите. Съществуват повече от 300 разновидности на растението, но Aloe Vera Barbadensis притежава най-полезните свойства. Използва се вътрешната част на листата, която наподобява гел. Алое Вера съдържа естествени биоактивни вещества-полизахариди, витамини, аминокиселини,ензими и минерали.

 

Алое Вера подпомага  нормалната функция на храносмилателната система. Има антиоксидантно действие  и предпазва клетките от преждевременно стареене.Подпомага нормалната функция на имунната система.


22.99лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 дози дневно.

Каква цел има

Подкрепа нахраносмилателния тракт,антиоксидантно,имуностимулиращо действие.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 31.53 дози
Количество в опаковка 946 мл
Количестно на доза 30.00 мл

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера 98 % гел946 ml

Добави коментар
Антиоксидант Алое Вера 98 % гел946 ml не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на , моля свържете се с нас на 0879202042.