Алое Вера Гел 946 мл Lily of the Desert

Продукт №: G004818
Код на производителя: 10032

Естествен продукт срещу проблеми с храносмилателната система

Алое Вера Гел 946 мл Lily of the Desert е напълно натурален продукт, който допринася за: балансиране нивата на Ph на стомаха, по-доброто усвояване на ценните вещества от храната, намаляване нивата на токсини в тялото, прочистването на стомашно-чревния тракт, нормалното състояние на мускулите и ставите, високата антиоксидантна защита за организма. Гел от алое вера с плътна консистенция и успокояващ стомашно-чревния тракт ефект. Продуктът съдържа 99,5% сок от алое вера, сертифициран organic. Благодарение на патентованата система Aloesorb™, използвана при производството на продукта, полизахаридите в състава на алое на 100% запазват полезните си свойства! Полизахаридите са едни от най-активните компоненти в листата на алое. Алое вера гел е с плътна консистенция и успокояващ стомашно-чревния тракт ефект. Източник е на 99,5% алое – сертифициран екстракт от organic алое.

Приложение:
Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Забележки:
Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение:
След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
Да се изпиват 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

Съдържание: в 59 ml дн.доза
Алое вера сок (organic) 58 ml 58 ml
Aloesorb TM 60 mg 60 mg
полизахариди (organic)    
Калций 25 mg 25 mg
Магнезий 4 mg 4 mg
Калории 4 4
Натрий 25 mg 25 mg
Общо карбохидрати 1 g 1 g


 
Други съставки: Карагенан , лимонена киселина , калиев сорбат.

Продуктът не съдържа захар, сукроза, вода и глутен. 99 % съдържание на органични съставки.


37,79 лв. 24.70лв.

Начин на приемане

Да се пият по 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

След отваряне на бутилката, да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Каква цел има

За повишаване на имунитета.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 16дози
Количество в опаковка 946ml
Количестно на доза 59.13ml
Съставка Грамаж Процент
Калций 25mg 0%
Магнезий 4mg 0%
Натрий 25mg 0%
Общо Калории 4 0%

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера Гел 946 мл Lily of the Desert

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблеми с храносмилателната система Алое Вера Гел 946 мл Lily of the Desert не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на LILLY OF THE DESERT, моля свържете се с нас на 0879202042.