Алое Вера гел и сок 1 литър Naturе's Way

Продукт №: G002218
Код на производителя: 14281

Естествен продукт при проблеми храносмилането и имунната система

Алое Вера гел и сок 1 литър Naturе's Way съдържа 99,7% чист сок от листата на алое! Източник на повече от 200 активни съставки, чиято наличност едва ли бихте открили в други подобни продукти! Алое вера (гел и сок)е обогатен с патентован екстракт от полизахариди на алое (Aloe PolyMax). Aloe PolyMax е богат източник на полизахариди от алое.

Съставът на алое вера е много богат на ценни хранителни вещества. Те биват витамини, минерали, аминокиселини, ензими, тритерпени, гликонутриенти, полизахариди, фенолни гликозиди, простагландини, мастни киселини и други.

Екстрактът от алое в продукта е извлечен от органично отгледани видове, които не са били в съприкосновение с химически вредни вещества. Опаковката на Алое вера (гел и сок) запазва всички хранителни вещества и предпазва от окисляване. Притежава сертификат за чистота и ефикасност!

 Алое вера (гел и сок) е изключителен продукт, който подхранва организма с витамини, минерали, аминокиселини, ензими и десетки други ценни вещества! Подпомага процесите на храносмилане, има терапевтично действие при проблеми на храносмилателния тракт. Оказва контрол върху кръвната захар и холестерола. Подпомага функционирането на сърдечно-съдовата система. Алкализира тялото и балансира електролитния баланс, благодарение на което се повишават енергията и жизнеността. Оздравява кожата.

При проблеми с храносмилането и констипация: Претоварването на храносмилателната система с лоша храна, стресът, недостатъчният прием на течности, честият прием на алкохол и др., са все фактори, които затрудняват дейността на стомашно-чревния тракт. В резултат в тялото се трупат токсини, изхождането се затруднява, коремът често е подут, притесняват ни газове.

Алое вера (гел и сок) / Aloe Vera Gel & Juice намалява симптомите при различни разстройства, оптимизира процесите на храносмилане и оказва противовъзпалително действие върху стомашната лигавица. Допринася за извеждането на токсините от организма и има пречистващо червата действие. Нормализира изхождането. Насърчава нормалния метаболизъм.

При слаба имунна система и умора: Благодарение на богатия си хранителен състав, особено т. нар. полизахариди, Алое вера (гел и сок) повишава жизнените сили и енергията. Оказва общо възтсановително действие върху много органи и системи в тялото, намалява чувството на изтощение в периоди на стрес.

Допринася за намаляване на хроничното възпаление в тялото, което е една от основните причини за сърдечно-съдови нарушения, болки в ставите, високи нива на кръвна захар и други.

При проблеми с кожата: в резултат от детоксикиращия ефект, който оказва на тялото, Алое вера (гел и сок) успокоява раздразнената кожа и спомага за изчистването й. Полезно при акне и други кожни проблеми. Спомага за възстановяването на влагата в кожата, има добър ефект срещу процесите на преждевременно кожно стареене.

Приложение:
Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка От 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

Съдържание в 240 ml дневна доза
Сок от organic Алое Вера, organic гел от Алое Вера, Алое Полимакс ™, екстракт от полизахариди,    
Калории 14 14
Мазнини 0 g 0 g
Натрий 90 mg 90 mg
Въглехидрати 3 g 3 g
Като захариди 1 g 1 g
Протеини 0 g 0 g


Други съставки: Лимонена к-на, Калиев сорбат, Натриев бензоат.

Научните изследвания показват, че именно полизахаридите са отговорни за многообхватните полезни ефекти от Алое Вера. Алое Вера на Nature’s Way съдържа над 200 натурални хранителни вещества като ензими, аминокиселини, стероли и други.


51,49 лв. 33.50лв.

Начин на приемане

От 40 до 200ml дневно.Чисто или смесено с друг сок.

Каква цел има

Антиоксидант,Астеросклероза,Кожни възпаления.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 1000 мл
Количестно на доза 10.00 мл

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Алое Вера гел и сок 1 литър Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при проблеми храносмилането и имунната система Алое Вера гел и сок 1 литър Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.