Алое Вера гел и сок Плодов 1 литър Naturе's Way

Продукт №: G002219
Код на производителя: 14282

Естествен продукт срещу проблеми с храносмилането и имунна с-ма

Алое Вера гел и сок Плодов 1 литър Naturе's Way е лечебно растение с висока хранителна стойност. Като източник на множество вещества, алое проявява уникален възстановителен ефект върху редица органи и системи в тялото. Съставът му е богат на витамини, минерали, ензими, фенолни гликозиди, мастни киселини, гликонутриенти и други.

Алое вера (гел и сок) плодов е висококачествен продукт на американската компания Nature’s Way. Доставя на организма повече от 200 хранителни съставки. Екстрактът от алое в продукта е извлечен от органично отгледани растения. Опаковката запазва всички хранителни вещества и предпазва съставките от окисляване и запазвазва тяхната потентност.

Алое вера (гел и сок) плодов, съдържа патентован екстракт от полизахариди на алое (Aloe PolyMax) – главните съставки, на които растението дължи благоприятните си свойства. Продуктът е обогатен с ароматна смес от череша, ягода, малина и боровинкал

При стомашен дискомфорт и запек:

Храносмилателните смущения се срещат все по-често днес. Основна причина за появата им е системното претоварване на стомашно-чревния тракт с големи количества трудно смилаеми и/или вредни храни, бедни откъм влакнини и полезни вещества. Бързи закуски, пакетирани сандвичи, сладки газирани напитки, сладкиши, изделия от бяло брашно и др. – понякога прекаляваме с консумацията на подобни продукти, за сметка на така полезните плодове и зеленчуци. Недостатъчният прием на вода и течна храна също води до нарушения в храносмилането.

Алое вера (гел и сок) плодов оптимизира дейността на стомашно-чревния тракт и подпомага състоянието при различни стомашно-чревни разстройства. Има лаксативен и пречистващ ефект. Допринася за извеждането на отпадъците от червата. Благоприятства обмяната на веществата. Успокоява лигавицата на стомашно-чревния тракт и оказва противовъзпалително действие.

При по-слаб имунитет, умора, с цел общо укрепване на всички органи и системи в тялото:

Алое вера (гел и сок) плодов повишава естествените защити на организма, балансира електролитния баланс, благодарение на което се увеличават енергията и жизнеността. Неутрализира киселинността на тялото и действа алкализиращо.

Алое вера (гел и сок) плодов може да се използва и като естествено средство, противодействащо на процесите на хронично възпаление. Хроничното възпаление може да тлее в организма дълго време, без човек да подозира за съществуването му. Вследствие от това нивата на кръвната захар могат да станат нестабилни, да се увреди сърдечната функция, да се стигне до възпаление на ставите и др. Редовният прием на Aloe Vera противодейства на хроничните възпалителни процеси.

Алое вера (гел и сок) плодов допринася за контрола върху нивата на кръвната захар, холестерола и триглицеридите, и благоприятства сърдечно-съдовата система. Благодарение на мощното си противовъзпалително действие потиска симптомите при възпаление на ставите.

При кожни проблеми: отразява се благоприятно и на кожата – има заглаждащо бръчките действие, изглажда и хидратира! Успокоява кожата при акне и други раздразнения, противодейства при повишено производство на себум.

Приложение:
Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка От 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

Съдържание: в 240 ml дневна доза
Сок от органично Алое Вера, органичен гел от Алое Вера, Алое Полимакс ™,eкстракт от полизахариди, ароматна смес от череша, ягода, малина и боровинка.    
Калории 85 85
Мазнини 0 g 0 g
Въглехидрати 20 g 20 g
като захариди 20 g 20 g
Протеини 0 g 0 g
Натрий 65 mg 65 mg
Витамин С 60 mg 60 mg


Други съставки:Дестилирана вода, кристалин фруктоза, лимонена к-на, аскорбинова к-на, Калиев сорбат, Натриев бензоат.

Научните изследвания показват, че именно полизахаридите са отговорни за многообхватните полезни ефекти от Алое Вера. Алое Вера на Nature’s Way съдържа над 200 натурални хранителни вещества като ензими, аминокиселини, стероли и др.


40,35 лв. 26.50лв.

Начин на приемане

От 40 до 200ml дневно.Чисто или смесено с друг сок.

Каква цел има

Антиоксидант,Астеросклероза,Кожни възпаления.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 1000 мл
Количестно на доза 10.00 мл

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Алое Вера гел и сок Плодов 1 литър Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблеми с храносмилането и имунна с-ма Алое Вера гел и сок Плодов 1 литър Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.