ALOE VERA JUICE 100% CERTIFIED ORGANIC 946ml

Продукт №: G005046
Код на производителя: BIO-010

Антиоксидант

Използван е единствено най-добрия сок от растението, извлечен от сърцевината на листа направени на гел.Приложен върху засегнатото място Алое Вера доказано облекчава болката и възпаленията.Мощният антиоксидант е много полезен при лечение на кожни изгаряния и охлузвания.

 

Укрепва имунната система като подобрява еластичността на кръвоносните съдове.Притежава антибиотично действие,регенерира тъканите и унищожава бактериите.


29,22 лв. 16.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

От 40 до 200ml дневно.Чисто или смесено с друг сок.

Каква цел има

Антиоксидант,Астеросклероза,Кожни възпаления.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 946ml
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1 г 0%
Въглехидрати 1 г 0%
Общо Калории 5 0%

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към ALOE VERA JUICE 100% CERTIFIED ORGANIC 946ml

Добави коментар
Антиоксидант ALOE VERA JUICE 100% CERTIFIED ORGANIC 946ml не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.