Алое Вера Комплекс + 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005851
Код на производителя: PV - 03

За по-добро храносмилане

Алое Вера Комплекс + 60 желатинови капсули PureVital се използва с медицински цели още от първи век. И днес различни изследвания потвърждават полезните свойства на това тропическо растение в борбата със злокачествените изменения на клетките, стареенето и стреса, за подобряване на храносмилането, имунитета, нивата на холестерола и кръвната захар и много други. Капсулите Алое Вера Комплекс добавят към множеството лечебни свойства на Алое Вера ползите за храносмилането от Галангала, Артишока и Белия пипер. Комплексът от съставки е важна добавка за ежедневието ни, тъй като стимулира стомашно-чревния тракт, помага при метеоризъм, облекчава подуване и спазми в корема, ускорява метаболизма и термогенезата, като същевременно предпазва от атеросклероза поради свойствата на всички компоненти да нормализират нивата на холестерола.  

 

Алое Вера Комплекс съдържа следните съставки:

Алое вера концентрат 200:120.000 мг: В алоето са известни днес над 150 вида хранителни вещества, сред тях полизахариди, витамини, минерали и аминокиселини. Алое вера, която поддържа своя метаболизъм в естествените си местообитания при екстремни условия, има цяла гама от добре координирани жизненоважни вещества, чиито ефикасност в организма на човека е доказана. Най-важните минерали се събират в клетките на алое вера в особено ефективно съоотношение на концентрация. Това се отнася за макро елементи - главно калций, калий, магнезий, натрий и желязо - както и за микроелементите манган, хром, цинк и мед.


Галангал 120.000 мг: Традиционно използвано лечебно растение и подправка, роднина на джинджифила. Неговите съставки стимулират храносмилането, действат спазмолитично, както и антибактериално и противовъзпалително.


Артишок 120.000 мг: Тръноподобно, силно растение от семейството Сложноцветни (Asteraceae), което има усилващ апетита, подобряващ храносмилането и понижаващ холестерола ефект. 


Сладка бяла лупина (Сладко коренче) 120.000 мг: Съдържа около 60 процента протеини,като включва и много известни ценни вещества, по-специално всички незаменими аминокиселини, много минерали, има високо съдържание на желязо и много ниско съдържание на нишесте.


Бял пипер 120.000 мг: Получава се от напълно зрели плодове на пипера (Piper Nigrum). Той увеличава топлиннообразуващите процеси в организма и повишава абсорбцията в стомашно-чревния тракт.


Желатин (капсула) 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Магнезиев стеарат 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


37,57 лв. 27.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 таблетки на ден.

Каква цел има

За намаляване на риска от артеросклероза.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера Комплекс + 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За по-добро храносмилане Алое Вера Комплекс + 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.