Алое Вера Сок 3.78 л Lily of the Desert

Продукт №: G004743
Код на производителя: 128

Естествен продукт подсилващ имунитета и подпомагащ хр. система

Алое Вера Сок 3.78 л Lily of the Desert подпомага имунитета. Подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система, за здрави мускули и стави. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина. Продуктите на Lily of the desert са клинично проучени.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи. Подпомага нормалното функциониране на мускулите и ставите.

ЗАБЕЛЕЖКИ: 
Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ: 
Няма наблюдавани

ДОЗИРОВКА: 
Да се изпиват 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

Съдържание: в 59 ml дн.доза
Алое вера сок (organic) 58 ml 58 ml
Aloesorb TM 60 mg 60 mg
полизахариди (organic)    
Калций 25 mg 25 mg
Магнезий 4 mg 4 mg
Калории 4 4
Натрий 25 mg 25 mg
Общо карбохидрати 4 4


Други съставки: лимонена киселина, калиев сорбат. Продуктът не съдържа захар, сукроза, вода и глутен. 99 % съдържание на органични съставки.


110,99 лв. 72.50лв.

Начин на приемане

Да се пият по 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

След отваряне на бутилката, да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 64 дози
Количество в опаковка 3.78L
Количестно на доза 0.06.L
Съставка Грамаж Процент
Калций 25mg 0%
Магнезий 4mg 0%
Натрий 25mg 0%
Общо Калории 4 0%

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера Сок 3.78 л Lily of the Desert

Добави коментар
Естествен продукт подсилващ имунитета и подпомагащ хр. система Алое Вера Сок 3.78 л Lily of the Desert не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на LILLY OF THE DESERT, моля свържете се с нас на 0879202042.