Алое Вера Сок 473 мл Lily of the Desert

Продукт №: G004824
Код на производителя: 16

Естествен продукт срещу проблеми с черния дроб

Алое Вера Сок 473 мл Lily of the Desert е продукт, произведен по патентованата система Aloesorb™. Технологията Aloesorb™ запазва напълно полезните свойства на извлечените от алое полезни съставки, включително на полизахаридите – едни от най-активните компоненти в състава на алое. Алое вера сок възстановява редовността на стомаха, увеличава усвояването на хранителни вещества и балансира стомашната киселинност. Продуктът има силно антиоксидантно действие, благодарение на което извежда токсините от тялото. Подсилва естествените защитни сили. Подобрява състоянието на мускулите и ставите.

Приложение:
Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Забележка:
Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да се използва до 5-6 месеца след отваряне. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:
Да се изпива от 1 доза (59ml) до 4 дози (236ml) дневно, чисто или смесено с друга течност. За по-добро храносмилане е препоръчително да се приема 15-30 минути преди хранене.

Съхранение:
След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Годност и партида:
Виж опаковката.

Съдържание: в 1 доза (59 ml)   дн.доза
Алое Вера (organic сок) 58 ml 232 ml
Aloesorb™ полизахариди (organic) 60 mg 240 mg
Калций 25 mg 100 mg
Магнезий 4 mg 16 mg
Натрий 25 mg 100 mg
Общо въглехидрати 1 g 4 g
Калории 4 16


Други съставки: Лимонена киселина (регулатор на киселинността), Калиев сорбат (консервант). Съдържа повече от 99% сок от алое вера (сертифициран organic).


19,76 лв. 12.99лв.

Начин на приемане

Да се пият по 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

След отваряне на бутилката, да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Каква цел има

За укрепване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 8 дози
Количество в опаковка 473ml
Количестно на доза 59.13ml
Съставка Грамаж Процент
Калций 25mg 0%
Магнезий 4mg 0%
Натрий 25mg 0%
Калории от мазнини 4 0%

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера Сок 473 мл Lily of the Desert

Добави коментар
Естествен продукт срещу проблеми с черния дроб Алое Вера Сок 473 мл Lily of the Desert не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на LILLY OF THE DESERT, моля свържете се с нас на 0879202042.