Алое Вера сок Червена боровинка и Ябълка 946 мл Lily of the Dese

Продукт №: G004823
Код на производителя: 81032

Естествен продукт за детоксикация

Алое Вера сок Червена боровинка и Ябълка 946 мл Lily of the Desert е изцяло натурална формула, която: намалява нивата на вредните токсини в организма, поддържа имунната система здраве, увеличава усвояването на ценните вещества от храната, балансира Ph на стомаха, подобрява храносмилането, поддържа нормалното състояние на мускулите и костите. Алое вера сок е източник на 86% сок от алое вера, сертифициран organic и смесен с натурален плодов сок от боровинка и ябълка. Подпомага защитните сили на организма, поддържа нормалното състояние на храносмилателната система и се грижи за мускулите и ставите. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина. Пластмасовите бутилки, в които се предлага, не съдържат бисфенол А. Продуктите на Lily of the desert са клинично проучени. Те са единствените, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standart. Алое вера сок (червена боровинка и ябълка) е извлечен по специална технология, благодарение на която всички полезни свойства на алое напълно се запазват.

Приложение:

Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Забележки:
Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение:
След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка Да се изпива от 59 до 240 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

Съдържание: 1 доза (59 ml) дн.доза
Алое вера сок (organic) 52 ml 208 ml
Алое вера пулпа 3 ml 12 ml
Aloesorb TM 60 mg 240 mg
полизахариди (organic)    
Калций 30 mg 120 mg
Магнезий 4 mg 16 mg
Калории 16 64
Натрий 25 mg 100 mg
Общо карбохидрати 4 g 16 g
Захар 3 g 12 g


 
Други съставки: Круша сок (концентрат), червена боровинка и ябълка (натурални овкусители), ксантан, лимонена киселина , калиев сорбат.

Продуктът не съдържа допълнително добавени захар, сукроза, вода и глутен. 86 % съдържание на органични съставки.


37,72 лв. 24.65лв.

Начин на приемане

Да се пият по 59ml до 240ml дневно, чисто или смесено с друга течност.

След отваряне на бутилката, да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Каква цел има

За повишаване на имунитета.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 16 дози
Количество в опаковка 946ml
Количестно на доза 59.13ml
Съставка Грамаж Процент
Калций 30mg 0%
Магнезий 4mg 0%
Натрий 25mg 0%
Захари 3g 0%
Общо Калории 16 0%

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера сок Червена боровинка и Ябълка 946 мл Lily of the Dese

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация Алое Вера сок Червена боровинка и Ябълка 946 мл Lily of the Dese не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на LILLY OF THE DESERT, моля свържете се с нас на 0879202042.