Алое Вера сок от цели листа 1 л Naturе's Way

Продукт №: G002124
Код на производителя: 14280

Естествен продукт срещу храносмилателни проблеми и токсини

Алое Вера сок от цели листа 1 л Naturе's Way е висококачествен продукт на американската компания и производител от най-висока класа – Nature’s Way. Съдържа чисти и свежи екстракти от органично отгледани горчиво алое и алое барбаденсис. Опаковката е създадена така, че да  запази всички ценни вещества, без да се допуска окисляване.

При смущения в храносмилането и затруднено изхождане. Лошото хранене и стресът са съществена част от вашия живот? Не поемате достатъчно течности и често замествате закуската или обяда с вафла, солети или чипс…? Вечерите ви са обилни? При това положение, никак не е учудващо, че страдате от смущения в храносмилането, като запек, подут корем и газове, киселини или гастрит, и др.

Алое вера цял (сок от цели листа) има силно детоксикиращи свойства и прочиства храносмилателната система. Подобрява чревната перисталтика и оптимизира усвояването на ценните вещества от храната. Облекчава състоянието при стомашни киселини, гастрит и други храносмилателни смущения. Допринася за редовното изпразване на червата и премахва подуването. Подпомага метаболитните процеси.

При отслабен имунитет и умора. Чувствате се изтощени, без капка енергия. Концентрирате се трудно и често ви се доспива през деня. Податливи сте на настинки и грип, дори незначителният стрес ви срива физически и емоционално.

Алое вера (сок от цели листа) повишава нивата на енергия, стимулира имунитета и намалява ефекта на физическия и психическия стрес. Алкализира тялото и балансира електролитния баланс, поради което приемът му води до повишаване на жизнеността.

При кожни проблеми. Кожата ви сякаш старее с всеки изминал ден, естественият й блясък се е поизгубил, а тенът – избледнял. Имате чувствителна кожа, склонна към зачервяване и раздразнения?

Алое вера (сок от цели листа) значително облекчава състоянието на кожата при акне и други кожни проблеми. Намалява зачервяванията и има силно успокояващо действие. Има изглаждащо, хидратиращо и регенериращо действие.

Приложение:
Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка От 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

Съдържание
(в 240 ml) (дневна доза)
Сок от цели листа на органично Алое вера, Алое Полимакс ™, екстракт от полизахариди.    
Калории 15 15
Захари 1 g 1 g
Въглехидрати 3 g 3 g
Натриев сулфат 135 mg 135 mg
Мазнини 0 g 0 g
Протеини 0 g 0 g


Други съставки: Лимонена к-на
Научните изследвания показват, че именно полизахаридите са отговорни за многообхватните полезни ефекти от Алое Вера. Алое Вера на Nature’s Way съдържа над 200 натурални хранителни вещества като ензими, аминокиселини, стероли и др.


51,49 лв. 33.50лв.

Начин на приемане

От 40 до 200ml дневно.Чисто или смесено с друг сок.

Каква цел има

Антиоксидант,Астеросклероза,Кожни възпаления.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 1000 мл
Количестно на доза 10.00 мл

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Алое Вера сок от цели листа 1 л Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу храносмилателни проблеми и токсини Алое Вера сок от цели листа 1 л Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.