Алое Вера Сок Портокал и Папая 946 мл Lily of the Desert

Продукт №: G004821
Код на производителя: 82032

Естествен продукт за здраво сърце, детоксикация и имунитет

Алое Вера Сок Портокал и Папая 946 мл Lily of the Desert усилва имунитета и действа силно антиоксидантно. Намалява нитратите в организма с 12%, което води до подобряване на метаболизма; Има висока бионаличност – приеман с вода води до повишаване на абсорбцията на активните съставки с 2000 %; Поддържа здрава храносмилателната система. Подпомага нормалното функциониране на мускулите и ставите. Алое вера сок е източник на 86% сок от алое вера, сертифициран organic и смесен с натурален плодов сок от портокал и папая. Подпомага имунитета. Спомага за нормалното функциониране на храномилателната система, за здрави мускули и ставиПластмасовите бутилки, в които се предлага, не съдържат бисфенол А. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина.

Приложение:
Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Забележки:
Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
Да се изпива от 59 до 240 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

Съдържание: (в 59 ml) дн.доза
Алое вера сок (organic) 52 ml 208 ml
Алое вера пулпа 3 ml 12 ml
Aloesorb TM 60 mg 240 mg
полизахариди (organic)    
Калций 30 mg 120 mg
Магнезий 4 mg 16 mg
Калории 16 64
Натрий 25 mg 100 mg
Общо карбохидрати 4 g 16 g
Захар 3 g 12 g


Други съставки: Круша сок (концентрат), портокал и папая (натурални овкусители), касантан, лимонена киселина, калиев сорбат.

Продуктът не съдържа допълнително добавени захар, сукроза, вода и глутен. 86 % съдържание на органични съставки.


37,72 лв. 24.65лв.

Начин на приемане

Да се пият по 59ml до 240ml дневно, чисто или смесено с друга течност.

След отваряне на бутилката, да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

Каква цел има

За укрепване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 16 дози
Количество в опаковка 946ml
Количестно на доза 59.13ml
Съставка Грамаж Процент
Калций 30mg 0%
Магнезий 4mg 0%
Натрий 25mg 0%
Захари 3g 0%
Общо Калории 16 0%

За Алое Вера Виж всички 19 продуктa

Алое вера (Aloe vera) е растение от семейство Асфоделови. Тропическо растение. Отглежда се и като градинско културно растение. Има сочни дебели листа. Използва се за медицински цели. Листата му съдържат антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. В листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището "растение чудо".

Коментари към Алое Вера Сок Портокал и Папая 946 мл Lily of the Desert

Добави коментар
Естествен продукт за здраво сърце, детоксикация и имунитет Алое Вера Сок Портокал и Папая 946 мл Lily of the Desert не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алое Вера на LILLY OF THE DESERT, моля свържете се с нас на 0879202042.