Alpha Lipoic Acid 90 Caps.

Продукт №: G002553
Код на производителя: 1611

Антиоксидант

Алфа липоевата киселина (ALA) е натурален антиоксидант, който става все по-известен със своите уникални способности да стимулира поддържането на отлично здраве. 

 

Освен своите антиоксидантни свойства, ALA помага за по-лесното усвояване на глюкозата от организма. Антиоксидантът е всяко химично, естествено или синтетично вещество, което унищожава токсините или свободните радикали, като така предпазва клетките на тялото от увреждане. Свободният радикал е нестабилна молекула с поне един свободен електрон. Той въздейства, като се опитва да “открадне” електрон от някоя съседна молекула, като така влияе на клетката и предизвиква разрушителен процес. Цигареният дим, нездравословната храна, озонът, прекаленото излагане на слънчева светлина, изгорелите автомобилни газове и мръсният въздух са чести причинители на свободни радикали.


96.01лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула веднъж дневно, по време на хранене.

Каква цел има

  • неутрализира токсините
  • предпазва клетките от увреждане
  • стимулира поддържането на отлично здраве

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 20 мг. 0%

За Алфа-Липоева киселина Виж всички 18 продуктa

Алфа-Липоева киселина се използва главно за  предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта. 

Коментари към Alpha Lipoic Acid 90 Caps.

Добави коментар
Антиоксидант Alpha Lipoic Acid 90 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алфа-Липоева киселина на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.