Amino 1700 mg. 160 Tabs.

Продукт №: G003337
Код на производителя: 10777

Комплексни аминокиселини

  • Марка:

Този перфектен източник на протеин осигурява на организма  вещества от разградени заменими  и незаменими аминокиселини. За евентуаното  подобряване на усвояването сме  добавали и ензим Протеаза.

Протеините се усвояват на прости частици, известни като аминокиселини, които са градивни елементи на нашата анатомия. Ефекта на протеина зависи от неговото съдържание на аминокиселини – активната част на протеина, която остава след храносмилането.  Продукта Amino 1700  на Saturn Supplements ще ви помогне да увеличите мускулния протеин, необходим за образуванетона здраво и мускулесто тяло.


51.47лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

3,4 таблетки на ден.

Каква цел има

За повишаване на чисна мускулна маса, както и за по добро възстановяване след интензивна тренировка.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 160табл.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1.7гр 90%

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Amino 1700 mg. 160 Tabs.

Добави коментар
Комплексни аминокиселини Amino 1700 mg. 160 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.