Amino 6000 325tab.

Продукт №: G005560
Код на производителя: api02

Аминокиселини за покачване на мускулна маса и възстановяване

  • Марка: API

Аминокиселините са изключително важни за тренировките, защото дават възможност за ускоряване на възстановителния процес след високоинтензивни тренировки.

Освен това, те помагт за бързото и качествено покачване на мускулна маса, защото подпомагат поддържането на положителен азотен баланс в тялото.

Amino 6000 съдържа креатин и таурин, които са изключително бързоусвоими от организма, което ги прави подходящи за тренировка и подпомагат покачването на мускулната маса и силата.


55.52лв.

Начин на приемане

Приемат се от 4 до 6 таблетки след ставане и същата доза непосредствено след тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес след високоинтензивни тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 54
Количество в опаковка 325 таблетки
Количестно на доза 6.02 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Протеин 6 гр. 0%
Въглехидрати 0.87 гр. 0%
Креатин Монохидрат 300 мг. 0%
Таурин 300 мг. 0%
Общо Мазнини 0.22 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Amino 6000 325tab.

Добави коментар
Аминокиселини за покачване на мускулна маса и възстановяване Amino 6000 325tab. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на API, моля свържете се с нас на 0879202042.