Amino 75 / 30 Caps.

Продукт №: G004516
Код на производителя: 556

Аминокиселини

  • Марка:

Дълги вериги от молекулно свързани аминокиселини създават протеините. За да употреби аминокиселините от протеините, които човек консумира, той първо трябва да разгради молекулните (пептидни) връзки между различнитеаминокиселини. Аминокиселините в свободна форма на марката SOLGAR са в тяхната проста форма (без пептидни връзки) и лесно могат да се консумират.

Не надвишавайте препоръчваната дневна доза!
Да не се консумира като заместител на разнообразното хранене!
Съхранявайте на температура от 15 до 30 С на сухо, неосветено от пряка слънчева светлина и недостъпно за малки деца място!


40.34лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно заедно с течност.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 капсули
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 75мг. 0%
Л-Валин 75мг. 0%
Л-Леуцин 75мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Amino 75 / 30 Caps.

Добави коментар
Аминокиселини Amino 75 / 30 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.