Amino Peptide 400 мг 300 капсули Now Foods

Продукт №: G001457
Код на производителя: 0019

Аминокиселина

Amino Peptide 400 мг 300 капсули Now Foods се различава от всички останали аминокиселини, защото съдържа патентованата съставка PeptoPro. PeptoPro е създаден точно за това - да предостави на тялото точно тези къси вериги от аминокиселини, които се усвояват максимално и светкавично бързо от огранизма. В PeptoPro няма полипептидни вериги, а само ди- и трипептидни вериги от аминокиселини. По този начин тялото не влага енергия и време да разгражда приетите фракции, а може да ги използва незабавно и "на готово". Amino Peptide доставя на тялото най-бързо усвоимите аминокиселини. Те достигат до мускулните клетки незабавно и без загуби. Продуктът на NOW Foods е плод на специален производствен процес, при който се използват ензими, които разграждат протеините на значително по-малки фракции. Amino Peptide съдържа изцяло висококачествен млечен протеин - хидролизиран казеин. PeptoPro прави Amino Peptide уникален по своя произход – няма други аминокиселини на пазара, които да доставят на тялото точните аминокиселини с такава светкавична бързина!

Начин на употреба: 5 капсули преди тренировка, 5 капсули след тренировка.

Amino Peptide 400 мг 300 капсули Now FoodsAmino Peptide 400 мг 300 капсули Now Foods


111,32 лв. 80.00лв.

Начин на приемане

5 капсули преди тренировка, 5 капсули след тренировка.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 300 капсули
Количестно на доза 5.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 2 g 0%
Общо Калории 10 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Amino Peptide 400 мг 300 капсули Now Foods

Добави коментар
Аминокиселина Amino Peptide 400 мг 300 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.