Amino Protein F90 + 6 component 1000 гр

Продукт №: G002688
Код на производителя: bwg03

6-компонентни протеини

  • Марка: BWG
  • Вкус: Ванилов сладолед, Двоен Шоколад, Ягода

Витаминът B6 (или Пиридоксин)е важна съставка на много ензими. Той участва в метаболизма на аминокиселините, както и на мастни киселини и желязото. Съдържа се в месо и дробчета. Нужен е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата задача е да трансформира аминокиселините, защото той намалява изключително след натоварващи тренировки.
Когато нивата му са ниски, той забавя обновяването на мускулните влакна. Счита се и, че приет в по-големи дази преди менструален цикъл, той облекчава болките. 

Витамин B12 е важен за белтъчния синтези, както и за метаболизма на въглехидрати и мастни киселини, и същественото изграждане на еритроцитите. Помага за растежа, подобрява апетита, увеличава теглото и се използва и е добър начин за лечение на анемия. Съдържащия се в черния дроб Витамиин B12, помага за укрепването на нервната система, за балансиране психическата възбуда, за увеличаване на концентрацията, паметта и за балансиране на нервната система. 


Глутаминът е аминокиселината с най-високо съдържание в организма. Той се използва в червата и имунната система, за да спомагат за поддържане на оптимални способности на организма. Л-Глутаминът играе много важна роля в метаболизма на протеини и е изключително важен за изграждането на мускулите при културистите. Когато се използва като хранителна добавка, помагd за запазването мускулните клетки.

Изследванията показват, че след натоварваща тренировка, глутаминовите нива в организма са намалели с до 50%. Тъй като тялото разчита на глутамина да бъде клетъчно гориво за имунната система, е доказано че добавките, съдържащи глутамин може намалят в големи размери разграждането на мускулите, както и да подобрят синтеза на протеини.


39,00 лв. 32.80лв.

Начин на приемане

Смесват се 2 супени лъжици  250мл. нискомаслено мляко или вода 2 дневно. Препоръчва се да се приема рано сутрин и след тренировка.

Каква цел има

  • бързо възстановяване след изтощителни тренировки
  • покачване на мускулна маса

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 1000 гр.
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 15.7 гр. 0%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Amino Protein F90 + 6 component 1000 гр

Добави коментар
6-компонентни протеини Amino Protein F90 + 6 component 1000 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на BWG, моля свържете се с нас на 0879202042.