Amino Tech T.R.-375 таблетки

Продукт №: G001109
Код на производителя: U4534

Анаболно-хранителен комплекс

UNIVERSAL NUTRITION Amino Tech T.R.-375 таблетки е повече от добавка, съдържаща аминокиселини.     UNIVERSAL NUTRITION Amino Tech T.R.-375 таблетки дава над 12 000 мг амино, които се извличат от хидролизиран лакталбумин, яйчен албумин, също така и изолирана соя. Също така вие получавате много от ди- и три-пептиди, както и 100%- ви протеини. Но UNIVERSAL NUTRITION Amino Tech T.R.-375 таблетки включват витамини, минерали, фактори на растежа, антикатаболични нутриенти и храносмилателни ензими, стимулатори на физическото състояние, като  IGF коластра, хром, TMG, ATP, AKG и карнитин.


146,11 лв. 105.00лв.

Начин на приемане

За най-добри резултати взимайте 6 таблетки 1 час преди тренировка и 6 след тренировка. В дните на почивка не се взима

Каква цел има

За възстановяване и мукулно напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 31
Количество в опаковка 375 таблетки
Количестно на доза 12.10 таблетки

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Amino Tech T.R.-375 таблетки

Добави коментар
Анаболно-хранителен комплекс Amino Tech T.R.-375 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.