Amino X BSN 435 гр

Продукт №: G001566
Код на производителя: BSN0330

Ефервесцентни аминокиселини

  • Марка: BSN
  • Вкус: Диня, Зелена Ябълка, Малина, Плодов пунш

Amino X BSN 435 гр е аминокиселинен продукт. В основата на Amino X са микронизирани верижно-разклонени аминокиселини (BCAA). Верижно-разклонените аминокиселини са единствените, които след приема си, попадат директно в кръвния поток, което ги прави най-бързоусвоимите сред всички аминокиселини. Освен, че достигат бързо до мускулите, верижно-разклонените аминокиселини участват непосредствено в изграждането на мускулните влакна. Те са по-ефективни, по-бързи, по-ценни от всички други аминокиселини, които природата е създала. А сега, BSN ги направиха още по-ефективни, включвайки в Amino X верижно-разклонени аминокиселини под микронизирана форма, която улеснява тяхното преминаване през стомашно-чревния тракт. Какво още съдържа Amino X. За да се усъвършенства действието на формулата, към верижно-разклонените аминокиселини е добавен и комплекс от други допълващи аминокиселини, които подобряват цялостното възстановява и действието на BCAA. Аланинът стимулира нивата на карнозин, който е важен елемент за мускулната издръжливост. Цитрулинът подобрява азотния баланс и притока на кръв и хранителни вещества към мускулите, като в същото време има и осезаем енергиен ефект. Тауринът стимулира нервната система, действа като енергетик и намалява риска от травми. BSN е компания, която винаги се е стремяла да бъде иноватор и да изненадва пазара с нови и оригинални формули. Amino X не отстъпва от наложената вече тенденция. За да бъде максимално удобен и лесен за ползване, Amino X е под формата на евервесцентен прах. Така освен положителни качества на прахообразните продукти и тяхната бърза усвояемост, ще бъдете улеснени максимално в употребата на продукта, като единственото, което ще трябва да сторите е да изсипете лъжичката в течност и да започнете с тренировките.


Предназначение:

  •     Да бъдете възстановени максимално, за да се завърнете по-силни и отпочинали за следващата тренировка
  •     Да бъдат премахнати тези досадни и болезнени мускулни трески
  •     Да изградите най-чистата мускулна маса
  •     Да спрете тялото ви да гори така ценния мускул
  •     Да бъдете доволни от това, за което давате парите си


Начин на употреба:

Приемайте 1 доза преди, по време и след тренировка.


63,00 лв. 39.25лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 доза преди, по време и след тренировка.  

Каква цел има

За възстановяване на мускулните клетки след тежко физическо натоварване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 435 гр.
Количестно на доза 14.50 гр.
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 500 iu 0%
Натрий 160 мг. 0%
Въглехидрати 1гр. 0%

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към Amino X BSN 435 гр

Добави коментар
Ефервесцентни аминокиселини Amino X BSN 435 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.