Aminocore BCAA 400г

Продукт №: G001971
Код на производителя: ac4

Аминокиселини.

  • Марка:
  • Вкус: Плодов пунш

За да получите желаните резултати, вие трябва да се ангажира да вземе правилното количество ВСАА всеки път, когато тренирате. Aminocor е патентована технология с разтворимост на 3-фази.

BCAAs да бъдат наистина разтворими и се разбърквани във вода дава гигантско предимство пред други. Това са лесни за миксиране, вкусни и удобни аминокиселини. Aminocor има невероятните 8180 мг, над 8 грама ВСАА в един порция . Перфектен за консумация по време на тренировка , с анаболно въздействие , или далеч от фитнеса , когато не можете да получите вашия протеин Aminocor предотвратява катаболните процеси на мускулната тъкан и увеличава синтеза на протеини.
Последни научни изследвания на наградения с Нобелова награда институт ‘Каролинска’ потвърждават информацията, известна отдавна на повечето бодибилдъри, а именно – висока доза от ВСАА аминокиселини приемани в точно определено съотношение (45:30:25) изпраща специфични сигнали, които инструктират организма да трупа мускулна тъкан.

 


178.11лв.

Начин на приемане

1 доза = 1 мерителна лъжица (9г) приемайте преди, по време и след тренировка.

Каква цел има

За възстановяване.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 111 дози
Количество в опаковка 400г
Количестно на доза 3.60г

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към Aminocore BCAA 400г

Добави коментар
Аминокиселини. Aminocore BCAA 400г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на , моля свържете се с нас на 0879202042.