Аминокиселини Nitro Storm Bit Fit 450 гр

Продукт №: G003072
Код на производителя: dlr117

Продукт за покачване на мускулната маса

NITRO STORM е изграден от аминокиселини, които са в свободна форма, пептидни връзки и трипептиди и съотношение 8 към 1 към 1, BCAA, както и, който служи за засилване на карнозиновия ефект на хранителните добавки Beta Alanine.

NITRO STORM стимулира синтезирането на протеин, задържането на нитроген и предпазва чистата мускулна тъкан от разграждане, в следствие от високоинтензивни тренировки. 

Бета Аланин и Л-карнитин пък имат защитно действие върху мускулите, от което те имат нужда защото при стрес и по-натоварващи тренировки, мускулите се окисляват.

Аргининът, както и някои природни енергитици спомагат процесите на съдовите помпи, увеличават концентрацията и позволяват по-голямо физическо натоварване и по-бързо възстановяване.


97,39 лв. 68.15лв.

Начин на приемане

1 супена лъжица от продукта се смесва с 280 до 340 грама студена вода, като се приемат 1-2 дози половин час преди и 1-2 дози след тренировка.

Каква цел има

  • За по-бързо възстановяване след натоварващи тренировки.
  • За увеличаване на мускулната маса.
  • За предпазване на мускулите от катаболитни процеси.
  • За увеличаване на концентрацията. 

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 450 гр.
Количестно на доза 15.00 гр.

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Аминокиселини Nitro Storm Bit Fit 450 гр

Добави коментар
Продукт за покачване на мускулната маса Аминокиселини Nitro Storm Bit Fit 450 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.