Anabolic Monster Beef Protein 1kg

Продукт №: G002272
Код на производителя: 11498

Телешки протеин

  • Марка: AMIX Nutrition
  • Вкус: Ванилия и лайм, Шоколад, Ягода и Банан

Amix Monster Beef Protein е висок клас протеин на прах, създаден чрез процес на ензимна хидролиза на говеждо месо, най-добрият източник на протеини, познат до момента.Amix Monster Beef Protein е протеин с изключително висок аминокиселинен профил, като не съдържат почти никакви въглехидрати, мазнини или холестерол. Продуктът е произведен с най-модерна технология, а заради на хидролизата, времето за усвояване се съкращава значително.

 

Amix Monster Beef Protein съдържа Monster Nitro Shot Complex. Тази изключителна формула съдържа L-Аргинин HCL, L-Аргинин алфа-кетоглутарат, L-Цитрулин Малат и Бета Аланин (CarnoSyn). Комплексът действа съдоразширяващо, увеличава притока на кръв и оптимизира преноса на кислород и хранителни вещества към мускулната тъкан. Така, той осигурява допълнителна енергия и устойчивост, необходими за повишаване на чистата мускулна маса.


Amix Monster Beef Protein съдържа Креатин монохидрат. Креатин е съединение, срещащо се естествено в тялото, което осигурява енергия за мускулните контракции. То се синтезира от аминокиселините Аргинин, Метионин и Глицин, като има най-голяма концентрация в скелетните мускули. Креатин подобрява резултатите от интензивните тренировки, като увеличава силата, мощта, издръжливостта и насърчава растежа на мускулна маса. Той позволява по-интензивно натоварване за по-дълъг период от време, като намалява умората и подпомага възстановяването.

 

L-Аргинин е основна аминокиселина с ляво разклонение. Тя има съдоразширяващ ефект и участва в синтеза на креатин, полиамиди и ДНК, намалява вредния холестерол и стимулира производството на хормон на растежа. Има ключова роля в синтеза на колаген, така както и L-Карнитин. L-аргинин насърчава изгарянето на мастни киселини и превръщането им в енергия.

 

L-Аргинин алфа-кетоглутарат е форма на аргинин с подобрена бионаличност и ефикасност.

 

Цитрулин малат възстановява нивата на ATP енергия и спомага за изчистване на млечната киселина и чувството на скованост. Той подпомага изхвърлянето на токсичния амоняк, който тялото произвежда при метаболизма на аминокиселини по време на интензивни тренировки, като по този начин забавя появата на умора.

 

Бета-аланин (CarnoSyn) е заменима аминокиселина. Той увеличава концентрацията на карнозин до 64%. Карнозин е жизненоважен за забавяне на мускулната умора. Комбинацията от Бета-аланин с интензивна физическа активност стимулира натрупването на чиста мускулна маса. Той предотвратява появата на млечна киселина, има антиоксидантно действие, а също така предпазва ДНК от увреждане и мутации.

 

Amix Monster Beef Protein съдържа PhosphoMatrix, специална комбинация от минерали, които гарантират снабдяването на кръвта с важните хранителни елементи като съдържа ди-калциев фосфат, дикалиев фосфат и ди-натриев фосфат.

 

 


80.71лв.

Начин на приемане

Смесете 1-2 супени лъжици с 250-350 мл студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или ръчен шейкър, като разклащате около 30 секунди.

Променяйки количеството вода, използвано за приготвянето на напитката, може да контролирате вкуса и сладостта й.

 

 

Каква цел има

 

  • Осигурява всички необходими аминокиселини

 

  • Максимална и бърза абсорбция

 

  • Отлична биологична стойност

 

  • Страхотен вкус

 

  • Лесноразтворим

 

  • Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати

 

  • Високо съдържание на важни минерали

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 1kg
Количестно на доза 0.03kg
Съставка Грамаж Процент
Протеин 29,7 g 0%
Kалий 28,5 mg 0%
Калций 46 mg 0%
Натрий 16 mg 0%
Фосфор 80,5 mg 0%
Въглехидрати < 0,5 g 0%
Мазнини (наситени) < 0,3 g 0%
Общо Мазнини < 0,5 g 0%

За Телешки Протеини Виж всички 9 продуктa

Телешкият протеин е най- високо ниво на белтъчини не съдържа лактоза което го правят много подходящ за възрастни хора или хора които имат лактозна непоносимост. Телешкия протеин има естествено съдържание на креатин което о прави предпочитан суплемент за всеки активно спортуващ.

Коментари към Anabolic Monster Beef Protein 1kg

Добави коментар
Телешки протеин Anabolic Monster Beef Protein 1kg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Телешки Протеини на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.