Anabolic Pak - 30 пакета

Продукт №: G001249
Код на производителя: BT0320

Витамини и минерали

Този продукт с витамини и минерали е изключително важен за постигане на целите ти. На пазара се предлагат  най-различни нискокачествени продукти, наричани ‘витаминен комплекс’, но за да бъдеш спортист от висок ранг ти трябва нещо повече, нещо по-различно, нещо, което наистина работи.

•    Брутален комплекс от витамини и минерали
•    Високи дози за спортуващи
•    За подкрепа на възстановителните процеси


71.24лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Начин на употреба:1 пакет сутрин с храната.

Каква цел има

За съжаление, малко хора знаят за важността и преимуществата на витамините, което е и причината не всеки да обръща внимание на витаминния комплекс, който трябва да приема.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 30 пакета
Количестно на доза 1.00 пакета

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Anabolic Pak - 30 пакета

Добави коментар
Витамини и минерали Anabolic Pak - 30 пакета не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.