Anabolic Protein Fusion

Продукт №: G003379
Код на производителя: 6193

Протеин

  • Марка:
  • Вкус: Банан, Ванилия, Шоколад, Ягода

Anabolic Protein Fusion е богат със свободни аминокиселини L—левцин, L-глутамин и L-аргинин, както и 10 важни витамина. За да е по-добро усвояването и преработването на протеина, Anabolicproteinfusionе оптимизиран с бета-екдистерон и храносмилателни ензими (бромелаин, папаин и лактаза).

Важното изгаряне на мазнини се повишава невероятно с Peak Anabolic Protein Fusion и е по-видим отколкото с Whey protein – за оптимална мускулна маса.
 
Peak Anabolic Protein Fusion е комбинирана протеинова матрица със свободни аминокиселини, бета-екдистерон и храносмилателни ензими, които могат да направят мускулно изграждане благодарение на лесните за преработване висококачествени аминокиселини. Поради професионалната модулация на хормоните и метаболичните процеси.


216.76лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

От една до три дози на ден.

Каква цел има

Повишаване на мускулна маса и сила. Както и за по-бързо възстановяване след тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 75дози
Количество в опаковка 2.270кг.
Количестно на доза 0.03.кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 26.1гр. 0%
Въглехидрати 0.4гр. 0%
Л-аргинин 6.9гр. 0%
Л-Глутамин 22гр. 0%
Калории от мазнини 0.5гр. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Anabolic Protein Fusion

Добави коментар
Протеин Anabolic Protein Fusion не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.