Anabolic Protein Professional

Продукт №: G003385
Код на производителя: 707

Суроватъчен протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад


Той разполага 65% суроватъчен протеин изолат и 35% соев протеин изолат. При суроватъчния протеин изолат е достигнато ултрабързо усвояване, така че хранителните  свойства на продукта довеждат до възможно най-голямото изграждане на мускулатура.

Страхотния соев протеин изолат предоставя допълнително L-Arginin, като по този начин е максимално стимулиран  азотнооксидния.


107.15лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

От една до три дози на ден.

Каква цел има

Покачване на чиста мускулна маса, както и за по-добро възстановяване след тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33дози
Количество в опаковка 1000кг.
Количестно на доза 30.30кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 37.4гр. 0%
Въглехидрати 14гр. 0%
Общо Мазнини 0.2гр. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Anabolic Protein Professional

Добави коментар
Суроватъчен протеин Anabolic Protein Professional не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.