Animal Test - 21 пакета

Продукт №: G001129
Код на производителя: A3032

Тестостеронен буустър

UNIVERSAL NUTRITION Animal Test - 21 пакета е една уникална комбинация от най-потентните натурални екстракти в една наистина уникална, патентована формула. Pro-Androgen, който е една от съставките в този продукт има една уникалната способност да вдигна нивата на свободния тестостерон в нас с ефективни анти-естрогенна формула, която образува анаболен ефект в нашия организъм. На прост език това означава: неповторима енергия и чиста мускулна маса, специално за вас.


236,92 лв. 220.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

В дните на тренировка вземайте един пакет заедно с храна преди Вашата тренировка. За най-добри резултати направете два последователни цикъла - общо 42 дни. После направете 4 седмична почивка.

Каква цел има

За увеличаване собственото ниво на тестостерон и мукулно напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 21
Количество в опаковка 21 пакета
Количестно на доза 1.00 пакета

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Animal Test - 21 пакета

Добави коментар
Тестостеронен буустър Animal Test - 21 пакета не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.