Антихолестерол 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005853
Код на производителя: PV - 05

Регулира нивата на холестерола

Антихолестерол на Pure Vital притежава следните характеристики: регулира нивото на холестерола в кръвта, спомага за укрепване на стената на кръвоносните съдове, спомага за намаляване на риска от образуването на кръвни тромби. Действието на продукта допълнително се усилва и от добавените какаови влакнини, за които също е доказано, че намаляват риска от инсулт и сърдечни заболявания.


Антихолестерол на Pure Vital съдържа следните основни съставки:


Поликозанол (восък от захарна тръстика) 5.000 мг: Добива от восък от захарна тръстика и подобрява състава на триглицериди в кръвта. Той понижава LDL холестерола и повишава HDL холестерола.


Какаови влакнини 350.000 мг: Повишава устойчивостта към стрес и укрепва имунитета. Предизвиква прилив на сили и бодрост. намалява риска от инсулт и сърдечни болести.

Антихолестерол 50 желатинови капсули PureVital


25,05 лв. 18.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

Регулира нивото на холестерола в кръвта. 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 50 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Антихолестерол 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулира нивата на холестерола Антихолестерол 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.