Анти-Колд 1000 мг 50 мл тинктура с натурален плодов аромат NF

Продукт №: G005210
Код на производителя: 4728

Естествен продукт при дихателни инфекции, настилка и грип

Анти-Колд 1000 мг 50 мл тинктура с натурален плодов аромат NF е течен екстракт от биологично отглеждана ехинацея пурпурея Еchinamide®, получен чрез двоен процес на екстракция. Еchinamide® увеличава имунния отговор, тъй като е източник на три активни ключови съставки в подкрепа на имунитета. Приемът на продукта подпомага организма при инфекции на горните дихателни пътища, обикновена настинка или грипни състояния. Не съдържа алкохол. С натурален плодов аромат. Продуктът гарантира високи концентрации на основните компоненти в състава на ехинацеята: алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина, които спомагат за намаляване тежестта и продължителността на вирусните инфекции.

При отслабване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимните месеци:

Има хора, които са доста чувствителни към различните вирусни и бактериални инфекции, атакуващи през есента и зимата. Това се дължи на отслабената имунна система, която не може да се пребори с различните вируси и бактерии. В много от случаите, тези хора се лекуват „на крак, в резултат от което състоянието им се усложнява и почти през цялата зима, те се влачат с кашлица, хрема, проблеми с горните дихателни пътища, обща отпадналост.  За да се прекъсне този порочен кръг, е необходимо да се окаже стабилна подкрепа на имунната система.

Анти-колд билкова тинктура стимулира имунните клетки да се противопоставят на нежеланите нашественици, в това число и фагоцитите които поглъщат и смилат бактериите и други чужди тела.

Анти-колд билкова тинктура допринася за увеличаване броя на белите кръвни клетки, които защитават организма от чужди микроорганизми.

Анти-колд билкова тинктура подпомага нормалното функциониране на дихателната и имунната системи, и редуцира симптомите при настинка и грип. Скъсява периода на боледуване и намалява риска от хрема и инфекции на горните дихателни пътища.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележки:
Подходящо за деца! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка По 1 ml 3 пъти дневно разтворен в чаша вода.

Съдържание в 1 ml дн. доза
(ECHINAMIDE®)екстракт 1:1 (цвят и корен) от ораганично отглеждана Ехинацея Пурпурея, на основата на глицерин и пречистена вода, с натурален плодов аромат 1000 mg 3000 mg


Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.


37,84 лв. 24.70лв.

Начин на приемане

За най-добър резултат, приемайте по 1 ml 3 пъти дневно разтворен в чаша вода.


Каква цел има

За нормалното функциониране на имунната система и горните дихателни пътища.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 17 дози
Количество в опаковка 50ml
Количестно на доза 2.94ml

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Анти-Колд 1000 мг 50 мл тинктура с натурален плодов аромат NF

Добави коментар
Естествен продукт при дихателни инфекции, настилка и грип Анти-Колд 1000 мг 50 мл тинктура с натурален плодов аромат NF не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.