Антистрес и добро настроение формула 312.5 мг х 60 капс NF

Продукт №: G005470
Код на производителя: 2834

Естествен продукт срещу депресия, безсъние, тревожност и умора

Антистрес и добро настроение формула 312.5 мг х 60 капс NF е вегетарианска билкова формула със супер полезно действие върху нервната система! Въдейства успокояващо и напълно въстановява нервната система. Най-силно засегнати от стреса, са надбъбречните жлези, които при чести тревожни ситуации могат сериозно да се увредят. Понижените функции на надбъбречните жлези могат да се разпознаят по следните показатели: нервност и раздразнителност, депресия, затруднена концентрация, умора, безсъние, апатия и други. Разстроената функция на надбъбречните жлези е основна причина за появата на депресивни и тревожни състояния. Когато тази функция бъде въстановена, тревожните симптоми изчезват.

Антистрес и добро настроение възстановява състоянието на надбъбречните жлези и хармонизира дейността на всички органи и системи в тялото, благодарение на което вие отново се връщате към нормалния си начин на живот! Най-ефикасната и безопасна антистрес формула и отличен заместител на лекарствата с рецепта!

Natural Factors е най-голямата компания за производство на хранителни добавки в Канада. Нейните продукти се произвеждат от растения от собствени плантации, които се берат ръчно и още свежи се преработват. Компанията непрекъснато провежда лабораторни и клинични проучвания, за да гарантира безопастността и чистотата на всички сурови материали, които влага в хранителните си добавки.

При тревожни и депресивни състояния, нервност, емоционална лабилност:

Интензивни прояви на тревожност и безпокойство, и дълбоко преживяване на чувството на страх, в комбинация с често повтарящи се депресивни периоди – това и подобните на него състояния, са все по-често срещани у съвременния човек. Причините могат да бъдат много и най-различни, но стресът или по-точно – дистресът („лошият” стрес), е много сериозен фактор в отключването на подобни състояния. Те често са придружени и с физически симптоми, като мускулно напрежение, главоболие, световъртеж, изпотяване, сърцебиене, затруднена концентрация, безсъние и други.

Антистрес и добро настроение формула, подпомага организма в периодите на умствено и психическо изтощение. Има силно адаптогенно действие, увеличава психическата жизненост и допринася за адаптацията към всеки вид стрес.

Антистрес и добро настроение формула намалява усещането за нервност, оказва благоприятно въздействие върху сърдечния ритъм и увеличава чувството на спокойствие.

Антистрес и добро настроение формула намалява депресивните епизоди и допринася за подобряване на настроението. Въздейства отпускащо и релаксиращо.

Приложение:
Допринася за правилното функциониране на нервната система и за поддържане на нормалния жизнен тонус. Подпомага дейността на надбъбречната жлеза.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ и за деца над 6 години, като те трябва да приемат 1/2 от дозировката за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани Дозировка По 2 капсули по 2 пъти на ден. Избягвайте да приемате преди сън.

Съдържание: в 1 капсула дн. доза
Ашваганда - eкстракт от корен и лист, стандартизиран до 8% витанолиди 125 mg 500 mg
     
     
Сибирски женшен - eкстракт от корен, стандартизиран до 0.8%елеутерозиди 75 mg 300 mg
     
Лавандула - екстракт 5:1 от външни части 75 mg 300 mg
     
Златен корен - екстракт от корен, стандартизиран до 1%салидрозиди 37.5 mg 150 mg
     


Други съставки: Оризово нишесте, растителна капсула (целулоза, пречистена вода, силиций), растителен магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, соя, пшеница или мая.


40,50 лв. 26.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули по 2 пъти на ден (избягвайте да приемате преди сън).

*Продуктът е подходящ и за деца над 6 години, като дозата трябва да се намали на 1/2 от тази, която е за възрастни.

Каква цел има

За правилното функциониране на нервната система и за поддържане на нормалния жизнен тонус.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 60 веган капсули
Количестно на доза 4.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от Златен корен 37.5mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Антистрес и добро настроение формула 312.5 мг х 60 капс NF

Добави коментар
Естествен продукт срещу депресия, безсъние, тревожност и умора Антистрес и добро настроение формула 312.5 мг х 60 капс NF не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.