AQUA OUT Pure Nutrition 120 капсули

Продукт №: G007155
Код на производителя: PN1224

Билков диуретик

AQUA OUT Pure Nutrition 120 капсули представлява билков коктейл, който подпомага изхвърлянето на излишната вода от тялото и регулиране на водно-солевия баланс в организма. Билковите диуретици имат и редица други качества – имат пречистващ, противовъзпалителен и детоксикиращ ефект. Използват се за облекчаване на симптомите и лечение на редица заболявания на пикочо-половата система. Поради тази причина се използват от спортуващи и неспортуващи, заради редицата им благоприятни действия на фигурата и здравето. Често приложение намират при подготовка в някои видове спорт, при които се цели изхвърляне на подкожната вода, прилагат се в режими за отслабване или просто профилактично за пречистване на бъбреците.

 

Uva Ursi (Мечо грозде)
Използва за лечение на инфекции на пикочните пътища, инфекции на бъбреците и уретрата или възпаление на уринарния тракт. Има дезинфекциращ ефект и подпомага уринирането. Също така има диуретичен ефект, подпомагащ изхвърлянето на задържани течноси в организма


Dandelion (Глухарче)
Стимулира организма да отделя повече урина, като по този начин подпомага изхвърлянето на излишно задържани течности.


Goldenrod (Златна пръчица)
Билка, която се използва за стимулиране на бъбречната дейност и имунната система. Използва се за пречистване на бъбреците и превенция на формиране на бъбречни камъни. Има диуретичен ефект и изхвърля излишната вода от тялото. Подсилва имунната система и в някои случаи се използва срещу настинки.


Juniper (Хвойна - лодове)
Хвойната също подпомага дейноста на бъбреците и наред с диуретичният й ефект има и противовъзпалителен ефект над пикочните пътища.


Buchu (Бучи лист)
Използва се при лечение на цистит, възпалена простата или инфекции на уретрата. Има диуретичен и антисептичен ефект.


Bladderwrack (Кафяво водорасло)
Естествен източник на йод и минерали. Има антикоагулантен ефект, подпомага функциите на щитовидната жлеза, подпомага пречистването на кожата от натрупани токсини.


Green tea extract (Екстракт от зелен чай)
Силен антиоксидант, богат на полифеноли и катехини. Има противовъзпалителен ефект.


Horsetail (Хвощ)
Използва се при върпаление на пикочо-половите пътища, камъни в бъбреците, има диуретичен ефект.


Birch leaf extract (Екстракт от листа на бреза)
Диуретичен ефект, използва се за облекчаване на симтоми на ревматизъм, артрит, камъни в бъбреците.

Допълнително е добавен калий за регулиране водно-солевия баланс.

Формулата идва в разфасовка от 120 капсули, доставящи 60 дози.

Прием:

1-2 капсули сутрин и 1 капсула следобед.


33.00лв.

За Диуретици Виж всички 7 продуктa

Диуретици се използват  при задържане на течности в организма, водещи до стимулирано производство на урина.  Диуретиците се използват главно от всички активно спортуващи които имат зе цел и премахнат събралата се вода в мускулните клетки.

Коментари към AQUA OUT Pure Nutrition 120 капсули

Добави коментар
Билков диуретик AQUA OUT Pure Nutrition 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Диуретици на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.