Аргинин 500 мг х 100 капсули Now Foods

Продукт №: G001296
Код на производителя: 0030

Аминокиселинa - L-Arginine

Аргинин 500 мг х 100 капсули Now Foods e незаменима аминокиселина. Това оозначава, че не може да се синтезира от тялото и трябва да се приема от храна или като хранителна добавка. Л-Аргининът е прекурсор на азотния оксид и има неизменна роля при отделянето на хормоните, увеличава секрецията на растежен хормон, подпомага детоксификацията на тялото и подсилва имунната система. Той е изключително полезен за трениращите поради участието си при образуването на азотен оксид, поради което той има действие на вазодилатор, участва в процесите на снабдяване с кръв на мускулните клетки. L-Arginine подпомага и свалянето на излишните мазнини като увеличава нивата на растежния хормон. Той също така увеличава сексуалната функция, като увеличава кръвния поток към половите органи, което води до засилване на еректилната функция. Аргининът подпомага възстановяването след тежко физическо натоварване и увеличава количествата кислород, което могат да поемат мускулите.

Начин на употреба:

2 капсули 1-3 пъти дневно, препоръчително преди тренировка и вечер.


41,75 лв. 30.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 1-3 пъти дневно

Каква цел има

За напомпване и прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 10 mg 0%
Л-аргинин 1000 mg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Аргинин 500 мг х 100 капсули Now Foods

Добави коментар
Аминокиселинa - L-Arginine Аргинин 500 мг х 100 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.