Arginin Fusion /Vasobolan/ 240 Caps.

Продукт №: G003534
Код на производителя: 1001

Комплексен продукт

  • Марка:

Ornithin, ketoglutarate, pyroglutamate, citrullin, forscolin, capsaciain и rutin увеличават и ускоряват аргининовото ниво в кръвта, а чрез OPC, полифеноли и то допълнително се урепва. общо взето Vasobolan има всичко, което по най-добър начин подобрява синтеза на азотен оксид и оросяването на тъканите, респективно увеличаването на мускули. Vasobolan концентрира действие си по-малко върху съединителната тъкан и основно върху клетките на мускулите.


91.84лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 6 капсули на ден.

Каква цел има

Повишаване на чиста мускулна маса

Увеличаване на силата

Подобрява възстановяването

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 240 капс.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B3 (Ниацианамид) 54мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 3мг. 0%
Бетаин 350мг. 0%
Л-аргинин 350мг 0%
Цитрулин Малат 350мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Arginin Fusion /Vasobolan/ 240 Caps.

Добави коментар
Комплексен продукт Arginin Fusion /Vasobolan/ 240 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.