Аргинин за защита на кръвоносната система 100 таблетки Calivita

Продукт №: G004605
Код на производителя: FL0065

Arginine Plus

Аргинин за защита на кръвоносната система 100 таблетки Calivita съдържа аминокиселини, микроелементи и вещества предпазващи черния дроб. Препоръчително е за консумиращите алкохол и при приемащите медикаменти. Аргининът и другите аминокиселини са едни от най-важните природни защитници на черния дроб. Аргининът предпазва от развитие на тумори, допринася за синтеза на растежния хормон и подпомага поддържането на здрава имунна система. Аминокиселината метионин подпомага неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките. Друга, още по-ефикасна съставка за неутрализиране на свободните радикали е L-цистеинът, особено ако се комбинира с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения, черния дроб и мозъка от вредните влияния на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина има детоксикираща функция. Аргининът и орнитинът помагат и за изхвърлянето на вредния амоняк от организма, като по този начин оптимизират неговата работата.


Дозировка:
По 1 таблетка дневно или по предписание.

Съдържание:
500 мг - L-Аргинин
600 µg - Манган
50 µg - Кобалт
50 мг - Алфа-кетоглутарова киселина


91,93 лв. 52.20лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

Повишаване на производството на расрежни хормони и потентността

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Манган 600мкг 0%
Л-аргинин 500мг 0%

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към Аргинин за защита на кръвоносната система 100 таблетки Calivita

Добави коментар
Arginine Plus Аргинин за защита на кръвоносната система 100 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.