Arginine 500 мг - 250 капсули

Продукт №: G001297
Код на производителя: 0031

Аминокиселини

Arginine в NOW FOODS Arginine 500 мг - 250 капсули  e неесециална аминокиселина, което по свое му означава, че не може да бъде набавена от тялото и трябва да се приема от външен источник, който е храна или като хранителна добавка. 
Arginine е прекурсор на азотния оксид и има една неповторима роля при излъчването на хормоните, увеличава с няколко пъти секрецията на растежен хормон, много помага за детоксификацията на тялото и стабилизира имунната система. Той е наистина изключително полезен продукт за трениращите, защото с участието си при изграждането на азотен оксид, поради което той има много силно действие на вазодилатор, участва в много от процесите на набавянето с кръв мускулните клетки.

83.49лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 1-3 пъти дневно

Каква цел има

За напомпване и възстановяване след и преди тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 75
Количество в опаковка 250 капсули
Количестно на доза 3.33 капсули

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Arginine 500 мг - 250 капсули

Добави коментар
Аминокиселини Arginine 500 мг - 250 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.