Arginine Прах - 454 г

Продукт №: G001298
Код на производителя: 0210

Аминокиселини в свободна форма

Arginine в NOW FOODS Arginine Прах - 454 г e неесециална (незаменима) аминокиселина, което по свое му означава, че не може да бъде набавена от тялото самостоятелно и трябва да се приема от външен источник, който е храната, която приемаме или като хранителна добавка. 
Arginine е прекурсор на азотния оксид, който има една неповторима роля при излъчването на хормоните, увеличава с няколко пъти секрецията на хормона на растежа, значително много помага за детоксификацията на тялото и стабилизира имунната система. Той е наистина изключително полезен суплемент за трениращите, защото със значителното си участието при изграждането на азотен оксид, поради което той има изключително силно действие на вазодилатор, участва и в много от процесите на набавянето с кръв мускулните клетки.

122.45лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1-2 дози дневно. Преди и след тренировка. Сутрин.

Каква цел има

За напомпване и мускулен растеж.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 98
Количество в опаковка 454 гр.
Количестно на доза 4.63 гр.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 20 mg 0%
Витамин C 100 mg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Arginine Прах - 454 г

Добави коментар
Аминокиселини в свободна форма Arginine Прах - 454 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.