Артишок 250 мг 60 капс SWANSON

Продукт №: G004443
Код на производителя: SWH077

АРТИШОК, КАПСУЛИ

Артишок 250 мг 60 капс SWANSON ще успокои Вашата храносмилателна система. Стомашно-чревното здраве е от изключително значение за цялостното състояние. Това включва здравето на стомаха, черния дроб и жлъчния мехур,  всички от които работят за храносмилането. Артишокът е рекордьор по съдържание на алуминий. Артишокът е богат на витамин C, B1, B2, B3, P, каротин и инулинов. Той съдържа органични киселини - кофеинова, хининова, гликолинова и глицеринова.

 

Състав: Доза 1 капсула


Количество в доза % дневна стойност
Екстракт от цвят артишок (стандартизиран до 2.5-5% кафеоил-хинова киселина) 250 мг


Други съставки:

желатин, микрокристална целулоза (растителни влакна), силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка, вземайте по една капсула 1 до 3 пъти на ден с вода или както е препоръчано от Вашия медицински специалист.

ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако имате запушване на червата или жлъчните пътища. Консултирайте се с вашия доставчик на здравни услуги, преди да го използвате, ако имате или сте имали проблеми с жлъчния мехур.
 
Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.


15,12 лв. 10.65лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула 1 до 3 пъти дневно с вода

Каква цел има

Осигурява подкрепа за черния дроб и храносмилателната функция.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00

За Билки Виж всички 287 продуктa

За по-добър начин на живот и добро здраве Ви предлагаме изцяло натурални и билкови продукти на световни марки с доказано качество. Те са със силно действие поради факта, че не е използвана химия или пестициди за да се извлекат полезните свойства и съставки.

Коментари към Артишок 250 мг 60 капс SWANSON

Добави коментар
АРТИШОК, КАПСУЛИ Артишок 250 мг 60 капс SWANSON не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Билки на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.