АртроСтоп Гел

Продукт №: G005677
Код на производителя: 13-01676

Гел за стави, сухожилия и мускули

  • Марка:

АртроСтоп Гел е един изключително полезен продукт, който ще намали болките в ставите, мускулите и сухожилията само с помощта на няколко втривания на ден от гела.

Продуктът е полезен за подобряване на кръвоснабдяването в тялото, което също е полезно за укрепването на мускулите, ставите и сухожилията.

Те помагат на нараненото място като го затоплят и релаксират, отстранявайки неприятните болки и възпаления. Съставките в продукта - глюказамин сулфат, МСМ и босвелия серата активно помагат за качественото укрепване на ставите, сухожилията и мускулите.

Освен това, продуктът е полезен за премахване на възпаления на ставите и сухожилията и за отстранямане на токсините. Той помага за подобряване на подвижността и премахване на сковаността.

Това, което различава този гел от останалите на пазара е че не оставя петна по дрехите и се абсорбира лесно от кожата.


15.94лв.

Начин на приемане

Гелът се втрива с масажиращи движения на определеното място 1 или 2 пъти на ден до пълната му абсорбация.

Каква цел има

За укрепване на мускулите, сухожилията и ставите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 мл.

За Глюкозамин Виж всички 39 продуктa

Глюкозаминът е хранителна съставка, която е необходима на организма и допринася за  изграждане на структурни компоненти. Глюкозаминът  е аминозахарид и важен прекурсор в биохимичната синтеза на глюкопротеини и липиди. Глюкозаминът е основна структурна единица на полизахаридите.

Коментари към АртроСтоп Гел

Добави коментар
Гел за стави, сухожилия и мускули АртроСтоп Гел не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глюкозамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.