АртроСтоп ХИАЛ

Продукт №: G005690
Код на производителя: 16-03732

Продукт за стави, сухожилия и мускули

  • Марка:

АртроСтоп ХИАЛ е един изключително полезен продукт, който ще намали болките в ставите като предложи на организма необходимото количество хиалуронова киселина.

Тя е изключително важна за подобряване функцията на течността в ставите, която допринася за правилното функциониране на опорно-двигателната система и дава възможност за по-лесно движение.

Като подхранва силовиалната течност, продуктът подпомага възстановяването на ставите и тяхното по-нататъшно превилно функциониране и без трудноподвижност.

Тъй като често ставите и хрущялите изтъняват с времето, опорно-двигателната система често се нуждае от подкрепа, поддържане функцията на ставната течност и ускоряване на възстановителния процес.


28.14лв.

Начин на приемане

приемат се 1 или 2 таблетки на ден, препоръчително след хранене.

Каква цел има

За укрепване на ставите и ускоряване на възстановителния процес.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 таблетки

За Глюкозамин Виж всички 39 продуктa

Глюкозаминът е хранителна съставка, която е необходима на организма и допринася за  изграждане на структурни компоненти. Глюкозаминът  е аминозахарид и важен прекурсор в биохимичната синтеза на глюкопротеини и липиди. Глюкозаминът е основна структурна единица на полизахаридите.

Коментари към АртроСтоп ХИАЛ

Добави коментар
Продукт за стави, сухожилия и мускули АртроСтоп ХИАЛ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глюкозамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.