АртроСтоп РАПИД ПЛЮС

Продукт №: G005685
Код на производителя: 26-00020

Продукт за сухожилия, стави и хрущяли

  • Марка:

АртроСтоп Рапид Плюс е един изключително полезен продукт, който ще намали болките в ставите, мускулите и сухожилията като предложи на организма необходимото количество глюкозамин и хондроитин.

Съставките в продуктът - колаген от втори тип и витамин С, както и Босвелин икомплексът ExPur активно помагат за качественото укрепване на ставите, сухожилията и мускулите.

Освен това, продуктът е полезен за премахване на възпаления на ставите и сухожилията и за отстраняване на токсините. Той помага за подобряване на подвижността и премахване на сковаността. Продуктът е особено полезен, защото подобрява цялостното функциониране на двигателната система.

Освен всичко, получавате бонус към 60те таблетки - още 20!


41.50лв.

Начин на приемане

Приемат се 3 таблетки на ден - след хранене.

Желателната приемна схема е 2 месеца по 3 таблетки на ден, след което да се почине 1 месец и да се продълги същият прием.

Каква цел има

За укрепване на сухожилията, хрущялите и ставите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 80 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 12 мг. 0%

За Глюкозамин Виж всички 39 продуктa

Глюкозаминът е хранителна съставка, която е необходима на организма и допринася за  изграждане на структурни компоненти. Глюкозаминът  е аминозахарид и важен прекурсор в биохимичната синтеза на глюкопротеини и липиди. Глюкозаминът е основна структурна единица на полизахаридите.

Коментари към АртроСтоп РАПИД ПЛЮС

Добави коментар
Продукт за сухожилия, стави и хрущяли АртроСтоп РАПИД ПЛЮС не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глюкозамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.