Attack pack - 25 x 10 г

Продукт №: G001752
Код на производителя: SC0229

Предтренировъчен продукт

  • Марка: SCITEC Nutrition
  • Вкус: Грейпфрут, Розова Лимонада, Череша

Attack 2.0 - 320 г е неповторим и уникален предтренировъчен прокт за покачване на мускулна маса и прилив на енергия

За постигане на максимален и хубав обем на мускулните клетки и увеличаване на силата и масата ние създадохме мулти-векторна матрица от креатини и таурини. Ние атакуваме от всички страни!

Дори Вашият организъм традиционно да не реагира на креатин, нашата матрица с допълнително количество гликоциамин ще Ви даде сериозно предимство.

В продукта е добавен и мощен комплекс от различни субстанции, които регулират действието на инсулина, за да могат хранителните вещества директно да навлизат в мускулните клетки. Моменталният обмен между мястото на абсорбция и мускулните клетки се гарантира от нашите стимуланти на азотния оксид, които ще увеличат кръвния поток и ще Ви осигурят невероятно напомпване.


40.35лв.

Начин на приемане

Приемайте от 1 до 3 дози 30 мин преди тренировка. Винаги започвайте с 1 доза и увеличавайте постепенно.

Каква цел има

За мускулно напомпване и мощна сила и енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25 дози
Количество в опаковка 25 пакета
Количестно на доза 1.00 пакета

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към Attack pack - 25 x 10 г

Добави коментар
Предтренировъчен продукт Attack pack - 25 x 10 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.